Trainingen

Weerbaarheidstraining voor werknemers

“ik voel dus ik ben”

Psychomotorische therapie is een werkvorm waarin lichaamsgericht, bewegingsgericht en ervaringsgerichte oefeningen inzicht geven in de mentale en fysieke weerbaarheid. Het versterken van de draagkracht van het individu of het team is doel van de training.

De werkdruk is vaak hoog of wordt als zodanig ervaren. Dit geeft stress gerelateerde klachten: slecht slapen, onrust in lijf en hoofd en geagiteerd zijn. Dit kan lijden tot ziekmelden wat voor zowel de werkgever als werknemer niet prettig is.
Het is belangrijk de balans te houden tussen draagkracht en draaglast. Te voelen, te beseffen waar de grens ligt. Niet zelden komt het voor dat de medewerker zich niet bewust is van deze grens of niet in staat deze op een adequate manier aan te geven.

Tijdens de training leert de medewerker de belangrijke lichamelijke, emotionele en cognitieve signalen te herkennen. Wanneer je bewust bent van deze signalen, kun je ze tijdig andere keuzes maken zodat de draagkracht in balans blijft.

Deze training kan zowel individueel of in teamverband aangeboden worden. Als het een teamtraining is kunnen er nog specifieke aandachtspunten aangebracht worden in de training.

Bij teamtrainingen kan er een vrijblijvende offerte opgemaakt worden.

Weerbaarheidstraining voor jonge meisjes (10-14 jaar)

Met de snelle ontwikkeling van multimedia is er in korte tijd veel veranderd in de manier waarop kinderen met elkaar contact aangaan. Al snel worden ze blootgesteld aan het internet, niet wetende hoe groots dit is, dat iedereen bij deze informatie kan, dat het voor altijd bewaard blijft.

Het delen van een foto naar een vriendje of vriendinnetje is zo gebeurd. Via internet informatie delen kan ook gevaarlijk zijn omdat je niet weet wie er aan de andere kant van die digitale wereld is. Is diegene aan de andere kant wel de persoon hij of zij zegt dat die is. Maar ook bekende dagen uit, pesten en zetten aan tot delen van informatie waar je later spijt van kan krijgen.

In deze weerbaarheidstraining leren deze jonge meiden voor zichzelf opkomen, eigenwaarde, kijken naar zichzelf, grenzen aan te geven.

12 trainingen van 1 uur in een groep van minimaal 6 en maximaal 12 meiden.

Mind Eye Power

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) trauma. Dit doen we met oogbewegingen en geestkracht (gerichte aandacht en intentie). De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft de methode zijn krachtige werking. Je krijgt grip op de bedrading van je hersenen. Op deze manier kun je oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat je werkelijk verlangt. In 'een ogenblik' schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei. Je maakt kennis met de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.

Je zult ervaren dat het mogelijk is om oude pijn, angsten en houvasten moeiteloos achter je te laten. Dit geeft ruimte aan ongekend potentieel. Ik ben zelf nog iedere keer weer onder de indruk van de eenvoudig, doeltreffende en snelle manier waarop diepgaande en blijvende effecten worden bereikt met Mind Eye Power. Het mooie is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding.

Ben je nieuwsgierig geworden? of heb je nog vragen? Neem dan contact op.

Een sessie duurt 1,5 uur €170

Per sessie kun je 1 thema-trauma aanpakken-bewerken.